betrouwbaar & professioneel

Meer dan 25 jaar ervaring

T: 0548-362350

Waarom kozijnen vervangen?

 Als uw kozijnen al wat ouder zijn, is de kans groot dat u teveel betaalt aan stookkosten. Oude kozijnen isoleren slecht en dit geldt zeker als u ook nog enkel glas heeft. Vaak heeft u dan last van tocht en warmteverlies. U gebruikt extra veel de verwarming om uw huis comfortabel warm te houden. Tevens kunnen er vochtproblemen ontstaan, zoals schimmel. Bij enkel glas zien we dat de ramen gemakkelijk beslaan en dat u daardoor een erg vochtig huis krijgt. Daarom loont zich een investering in nieuwe kozijnen met HR++ glas.

Wanneer kozijnen vervangen?

Als kozijnen oud en slechter worden, treden er vaak problemen op. Dit komt doordat kozijnen worden blootgesteld aan allerlei weersomstandigheden. Daardoor krijgen ze ook veel te verduren. Hierbij kunt u denken aan afbladderende verf, kleine beschadigingen en tocht problemen. Wanneer dit u bekend in de oren klinkt dan zijn uw kozijnen aan vervanging toe.
Verder kunnen we nog iets zeggen over de gemiddelde levensduur van kozijnen. Bij kunststof kozijnen moet u denken aan 50 jaar, terwijl een zacht houten kozijn zo’n 25 jaar meegaat. Voor hardhout en aluminium staat 40 jaar.

Alvast online kennis maken met ons bedrijf?

Renovar Kozijnen is een modern bedrijf en daar zijn wij trots op. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in de wereld van kozijnen. Graag laten wij u met ons kennis maken via onze bedrijfsvideo. Tevens kunt u ons volgen via Facebook en Instagram. Hopelijk mogen wij u binnenkort als klant begroeten.

Renovar Kozijnen
Ondernemersweg 5
7451 PK HOLTEN
Telefoon: 0548-362350
info@renovarkozijnen.nl
KVK: 51297604
Privacy verklaring